Een betrouwbaar klimaat

Een goed binnenklimaat in een gebouw is juist nu bijzonder belangrijk. Het is bij wet vastgelegd dat werkgevers voor goede arbeidsomstandigheden moeten zorgen. Dat geldt ook voor het binnenklimaat waarin personeel moet werken. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar het komt ook de productiviteit en daarmee de omzet ten goede. Een goed klimaatsysteem bestaat uit verschillende onderdelen die juist op elkaar afgestemd zijn, zoals ventilatie, verwarming, koeling/ airconditioning, bevochtiging en ontvochtiging. Daarnaast vraagt energiezuinigheid, luchtsnelheid en geluid de nodige aandacht. T&S Klimaattechniek kan u op al deze gebieden van een goed advies voorzien. Denkt u na over het investeren in een goed binnenklimaat, dan is T&S Klimaattechniek uw partner om dat te realiseren.

Stroom

voorziening

Koeling

Computer servers

Digitale applicaties

Klimaattechniek

Klimaattechniek is een algemene term voor het ontwerpen, installeren en beheren van klimaatinstallaties in utiliteitsgebouwen: ventilatie, koeling, verwarming, be- en/of ontvochtiging. Uiteindelijk draait alles om thermisch comfort. Een belangrijke vraag is hoe de benodigde warmte- en of koude (energie) wordt opgewekt om datgene te kunnen doen om een behaaglijk klimaat te realiseren. T&S Klimaattechniek is gespecialiseerd in verschillende airconditioningsystemen – van airco-splitsystemen tot grotere koelmachines – en helpt u graag met het vinden van de beste oplossing. Daarnaast kan T&S klimaattechniek aan uw wens voldoend om volledig van het gas af te gaan. Hedendaagse warmtepompen kunnen hiervoor worden ingezet.

Betrouwbare partner

Welk systeem moet er gebruikt worden? Zijn er nog mogelijkheden voor het ontvangen van subsidie en voldoet mijn pand aan de huidige regelgeving? T&S Klimaattechniek is een betrouwbare partner die u helpt met al deze vraagstukken. Voordat we beginnen met de installatie, kunnen we een uitgebreid advies geven dat helemaal is afgestemd op het specifieke gebouw en de bijbehorende eisen en wensen. Ook met een bestaand pand zijn er heel veel mogelijkheden en kijken we hoe we met name het energieverbruik kunnen terugdringen. Op basis van de ambitie die u heeft, bepalen we de juiste maatregelen en zorgen we voor een pragmatische uitvoering. Na in gebruik name van de installatie volgen wij door middel van beheer op afstand of de installatie functioneert zoals deze ontworpen is.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen van een Datacenter?

Heeft u na het bekijken van  deze pagina behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een plan te maken om uw datacenter naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 via telefoonnummer +31(0)348 42 29 52. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@t-en-s.com.

Copy link
Powered by Social Snap