“T&S Klimaattechniek, jong maar vooral professioneel en doortastend”

Doortastend zijn

Professioneel handelen

Kwaliteit leveren

Wie zijn we?

T&S Klimaattechniek BV is een dynamisch en bovenal professioneel bedrijf. Behoort tot de bovenkant van de Nederlandse installatiebedrijven in de koel- en klimaattechniek en is gespecialiseerd in het geven van advies, het maken van een ontwerp, monteren van de installatie en het onderhouden van airconditioning-, koel en luchtbehandelingsinstallaties in de breedste zin van het woord. We zijn gevestigd in Woerden dat ons de mogelijkheid geeft landelijk te opereren. Wij werken met plezier en passie en dragen zorg voor een nette en correctie afhandeling van ons geleverde werk.

Door onze technische kennis en ervaring zijn wij een bekend gezicht in de datacenter markt. Mede door de jarenlange ervaring zijn wij door een aantal prominente leveranciers aangewezen als “servicepartner”. Schneider Electric heeft T&S Klimaattechniek reeds 2 jaar achter elkaar als “cooling partner of the year” aangewezen. Ook Rittal heeft voor T&S Klimaattechniek gekozen om het complete koeling aanbod te installeren, inbedrijf te stellen en te onderhouden. Onze service technici worden op regelmatige basis getraind om aan deze maar ook andere systemen te werken en daardoor de nieuwste technieken toe te kunnen passen.

Wat doen we?

T&S Klimaattechniek BV is voor veel van onze vaste klanten een betrouwbare partner voor het ontwerpen en realiseren van koeltechnische installaties in datacenters, serverruimten en telco ruimten. Altijd met  beschikbaarheid, schaalbaarheid en energie verbruik in ons achterhoofd ontwerpen en realiseren wij installaties die toekomst proof zijn. We zijn continue op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om van uw datacenter een ruimte te maken waar u en wij trots op zijn. De toegepaste installatie onderdelen zijn van zeer goede kwaliteit en uitermate geschikt voor deze specifieke toepassing. Of we nu gaan koelen door middel van direct expansie, het koelmedium water/glycol met inrow systemen of downflow units, het hele pallet is bij ons beschikbaar. De installaties worden opgeleverd met een onderhoudscontract zodat we 24 uur per dag klaar staan om in te grijpen bij eventueel uitval van een koelsysteem.

Waarom T&S Klimaattechniek

Omdat we een merkonafhankelijk en innovatief bedrijf zijn en geen producten maar systemen ontwerpen en bouwen. Hierbij concentreren wij ons op maximaal kwalitatief systeem en een zeer hoog rendement en betrouwbaarheid. Reeds veel projecten hebben we mogen opleveren en beheren. De opgedane kennis in deze projecten gebruiken we altijd in de nieuw te bouwen installaties. Hierdoor kunt u rekenen op ervaringsdeskundige op locatie en weet u zich verzekerd van een betrouwbare installatie. Beschikbaarheid, schaalbaarheid, energieverbruik, hergebruik van warmte zijn termen die ons dagelijks bezighouden. U kunt ervan op aan dat een installatie van T&S Klimaattechniek maatwerk is en specifiek op uw situatie is afgestemd.

Eigen trainingsruimte

Ook heeft T&S Klimaattechniek recentelijk een eigen trainingsruimte gecreëerd met een koeltechnische installatie en een regeltechnische installatie. Op deze manier krijgen onervaren monteurs toch de mogelijkheid om sneller praktijkervaring op te doen. Of kunnen ervaren kunnen er situaties nagebootst worden om deze in de realiteit te voorkomen. Ook is het zo dat T&S Klimaattechniek altijd een gecertificeerde monteur met een leerling monteur op pad stuurt. Goede koeltechnische monteurs zijn zeer schaars en hiermee proberen wij toch ons steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij.

Wilt u meer informatie over eventuele mogelijkheden?

Heeft u na het bekijken van  deze pagina behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een plan te maken om uw datacenter naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 via telefoonnummer +31(0)348 42 29 52. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@t-en-s.com.

Copy link
Powered by Social Snap