Design

Advies op het hoogste niveau

We luisteren goed en adviseren over uw nieuwe installatie alsof we zelf gebruik maken van deze ruimten. Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring en worden continue bijgeschoold. Hierdoor kunt u ervan op aan dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vak. Door gebruik te maken van de nieuwste tekenprogramma’s en  rekentools realiseren we een optimaal comfort met een zo laag mogelijke energierekening.

Behoefte inventariseren, berekenen en realiseren van een perfect binnenklimaat

T&S Klimaattechniek helpt bij nieuw verplicht energielabel C voor kantoren met een oppervlakte van 100m2 en meer.

Mogelijkheid tot afsluiten onderhouds- en servicecontract T&S Klimaattechniek

Wij hebben onze designs toegepast bij…

Service en onderhoud

T&S Service heeft verschillende soorten onderhoudscontracten in het servicepakket. Deze zijn naar uw eigen wens in te vullen. Het varieert van enkel een inspectiebeurt tot aan een All-in contract.

Om onverhoopte storingen te voorkomen is het noodzakelijk dat de installaties goed en vakkundig worden ontworpen en geïnstalleerd en onderhouden.

T&S Klimaattechniek is hiervoor de juiste partner.
Indien er onverhoopt toch een storing ontstaat, heeft u alle baat bij een snelle reactie van een vakkundige servicedienst.
T&S klimaattechniek heeft een servicedienst (24 uur / 365 dagen) met vakkundige servicetechnici die, daar waar nodig, direct reageren op eventuele storingen.

Klimaatsystemen

Al meer dan 20 jaar levert T&S Klimaattechniek maatwerkoplossingen voor het koelen van computerruimtes.

Copy link
Powered by Social Snap