Computerruimte koeling

Voor de wat minder grote computerruimte kan T&S klimaattechniek u ook voorzien in professionele en betrouwbare oplossingen. 

Mogelijkheden koeling computerruimten

  • Koeling door middel van lucht-/watergekoelde CRAC units.
  • Koeling door middel van luchtgekoelde “inrow” systemen.
  • Koeling door middel van energiebesparende water/glycol systemen.

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van conditioneren van computerruimtes en datacenters. Door vooraf de juiste keuzes te maken in fabricaat en systeemkeuze kunnen grote kostenbesparingen behaald worden met korte terugverdientijden. Door onze samenwerking met de meeste innovatieve partners in de sector, zoals Schneider Electric, Fläkt groep, Minkels en Submerged Cooling Solutions kunt u bij terecht voor de meest geavanceerde systemen op het gebied van koeling van datacenters.

Koelsystemen en computerruimtekoeling

Welk type datacenterkoeling het meest geschikt is voor uw serverruimte of datacenter, hangt af van verschillende factoren. Als u het datacenter in de komende jaren verwacht uit te breiden, is de schaalbaarheid van de datacenterkoeling belangrijk. Daarnaast spelen de beschikbare ruimte, het energieverbruik en de inrichting een rol bij het bepalen van het meest geschikte koelsysteem. T&S Klimaattechniek is gespecialiseerd in energiebesparende datacenterkoeling.

Een greep uit de verschillende opties:

  • Luchtgekoelde systemen
  • Watergekoelde systemen
  • Direct free air systemen
  • Free cooling systemen

Wij hebben onze techniek toegepast bij…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget leo venenatis, fringilla leo sit amet, consequat augue. Nam cursus elit suscipit ullamcorper porttitor.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Type ruimtes

Al meer dan 20 jaar levert T&S Klimaattechniek maatwerkoplossingen voor het koelen van computerruimtes.

Share via
Copy link