Koeling Datacenter

De koeling van een datacenter of computerruimte is essentieel. De apparatuur die in deze ruimte staan presteren het beste op een bepaalde temperatuur en luchtvochtigheid. Dit 24 uur per dag 7 dagen per week 365 dagen per jaar. Datacenter koeling is dus heel belangrijk.

MER ruimte

SER ruimte

UPS ruimte

Tech. ruimte

Keuze voor datacenterkoeling

U wilt graag uw hardware niet in de Cloud hebben staan en u wilt dichtbij uw eigen hardware/software zijn. Dan is het gebruikelijk om een nieuwe maar wel professionele serverruimte te bouwen. Ook een serverruimte verdient net als een colocatie datacenter veel aandacht. U wilt namelijk ook geen downtime van uw apparatuur.

Naast deze factoren zijn er nog meer aspecten die meespelen, denk hierbij aan het energieverbruik van een installatie of eigenlijk het aller belangrijkste, de betrouwbaarheid van een installatie.
Met duurzame datacenterkoeling bespaart u tot wel 90% op energie en voorkomt u oververhitting van uw IT-apparatuur. Het afvoeren van de warmte gebeurt zoveel mogelijk door vrije koeling. Daarnaast leveren we energie-efficiënte datacenterkoeling die gebruik maakt van mechanische koeling en adiabatische koeling.

T&S Klimaattechniek kan samen met zijn partners uw serverruimte op een technisch gelijkwaardig niveau “datacenter” krijgen. Compleet met redundante datacenter koeling en minimaal stroomverbruik. Daarbij maximaal rekening houdend met de footprint. Uw datacenter wordt zoals u wenst opgeleverd met een DCIM oplossing en een onderhoudscontract zodat de uptime van uw serverruimte gewaarborgd blijft.

T&S Klimaattechniek heeft veel ervaring met verschillende type datacenters. Zowel nieuwe als bestaande ruimten en  in een “live” omgeving. Hierbij is het natuurlijk uiterst belangrijk dat een bestaande installatie operationeel blijft zodat de apparatuur van de ruimte gekoeld blijft.
Door deze ruime ervaring weten wij voor elke probleem de juiste oplossing toe te passen. Dit zijn bestaande oplossingen en op maat gemaakt.


We keep IT cool for many years


Wilt u ook advies over datacenter koeling?

Heeft u na het bekijken van  deze pagina behoefte aan advies dan helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te beoordelen en samen met u een plan te maken om uw datacenter naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 via telefoonnummer +31(0)348 42 29 52. U kunt ook altijd een e-mail sturen aan info@t-en-s.com.

Copy link
Powered by Social Snap