Datacenter koeling

Met duurzame datacenterkoeling bespaart u tot wel 90% op energie en voorkomt u oververhitting van uw IT-apparatuur. Het afvoeren van de warmte gebeurt zoveel mogelijk door vrije koeling. Daarnaast leveren we energie-efficiƫnte datacenterkoeling die gebruikmaakt van mechanische koeling en adiabatische koeling.

Mogelijkheden koeling datacenter

  • Datacenterkoeling, inclusief onderhoud en reparatie
  • Ontwerp, bouw en inrichting van een nieuw datacenter
  • Energiebesparing tot 90% door duurzame datacenterkoeling

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van conditioneren van datacenters. Door vooraf de juiste keuzes te maken in fabricaat en systeemkeuze kunnen grote kostenbesparingen behaald worden met korte terugverdientijden. Door onze samenwerking met de meeste innovatieve partners in de sector, zoals Schneider Electric, Denco Happel en Minkels kunt u bij terecht voor de meest geavanceerde systemen op het gebied van koeling van datacenters.

20170921_142905_resized

Koelsystemen en datacenterkoeling

Welk type datacenterkoeling het meest geschikt is voor uw serverruimte of datacenter, hangt af van verschillende factoren. Als u het datacenter in de komende jaren verwacht uit te breiden, is de schaalbaarheid van de datacenterkoeling belangrijk. Daarnaast spelen de beschikbare ruimte, het energieverbruik en de inrichting een rol bij het bepalen van het meest geschikte koelsysteem. T&S Klimaattechniek is gespecialiseerd in energiebesparende datacenterkoeling.

Wij maken gebruik van:

  • Mechanische koeling
  • Adiabatische koeling
  • Vrije koeling
  • Koeling met buitenlucht

Wij hebben onze techniek toegepast bij…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eget leo venenatis, fringilla leo sit amet, consequat augue. Nam cursus elit suscipit ullamcorper porttitor.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Type ruimtes

Al meer dan 20 jaar levert T&S Klimaattechniek maatwerkoplossingen voor het koelen van computerruimtes.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap