Service en onderhoud

T&S Klimaattechniek staat voor comfort voor de zakelijke en particuliere markt

T&S Klimaattechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, adviseren en bouwen van systemen voor klimaatbeheersing op kantoor en de koeling van computerruimtes. Onderdeel daarvan is het aanleggen van een nieuwe computervloer.

Wij zijn een merkonafhankelijke installateur die de wens en noodzaak van de opdrachtgever als leidraad neemt voor keuze van de airconditioningapparatuur. Zo weet T&S Klimaattechniek altijd de beste oplossing te vinden voor haar opdrachtgevers.

Direct contact met Service & Onderhoud?

Ontwerpen, bouwen en inrichtingen van computerruimte koeling

Mogelijkheid tot afsluiten onderhouds- en servicecontract T&S Klimaattechniek

Altijd de meest energiezuinige computerruimtekoeling

Service verlenen zonder dat u het merkt..

Of het nu gaat om een vuil filter of een waterlekkage, de monteur moest in het verleden altijd in z’n bus springen om op locatie te zien waar de storing vandaan kwam.

Door gebruik te maken van beheer op afstand (BOA) zijn we in staat sneller in te grijpen bij calamiteiten. Door een vooralarm in te bouwen kunnen we zelfs ingrijpen voordat de installatie een storingsmelding genereert.

Door toepassing van BOA bespaart u op voorrij tarieven en zal het aantal storingsgevallen drastisch teruglopen.

Service en onderhoud

T&S Service heeft verschillende soorten onderhoudscontracten in het servicepakket. Deze zijn naar uw eigen wens in te vullen. Het varieert van enkel een inspectiebeurt tot aan een All-in contract.

Om onverhoopte storingen te voorkomen is het noodzakelijk dat de installaties goed en vakkundig worden ontworpen en geïnstalleerd en onderhouden.

T&S Klimaattechniek is hiervoor de juiste partner.
Indien er onverhoopt toch een storing ontstaat, heeft u alle baat bij een snelle reactie van een vakkundige servicedienst.
T&S klimaattechniek heeft een servicedienst (24 uur / 365 dagen) met vakkundige servicetechnici die, daar waar nodig, direct reageren op eventuele storingen.

Copy link
Powered by Social Snap